Ini Wilayah Hijau: For her & for him…


08 September 2013

For her & for him…

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Ingat tak entri sebelum ni, pencarian kasut untuk MZ. Punyalah cari mencari kan, sampai sudah tak jumpa lagi. Sabtu baru ni, saja jalan jalan ke JJ, masukla BATA. Selalu BATA ni ada jer kan pilihan nya. walau design macam tak besh, tapi okaylah Winking smile

IMG_6456

Hoi, plastik pun nak upload ke…hehe nak ckp dia dh guna plastik yg degradasi. apa tu? sendiri google la…

IMG_6443

Nak cari untuk suami, tapi ada jugak bahagian dia…

IMG_6453

yang ada merah je, bedal je la…

IMG_6447

ha ni baru suami punya…konon hari tu nak beli dari ZALORA RIVER ISLAND kan, sudahnya kat BATA Jugak…

IMG_6445

Coklat, okaylah tu masuk jugak kan, gilir2 la dgn yang hitam tu…

IMG_6451

Akhirnya, setel kasut MZ. Harganya okaylah, mampu di beli lagi, tapi mahal sikit la dari yang zalora hari tu.

**ada tengok sandal kaler hijau, haha tapi tak berani nak beli, takot tak pakai jerWinking smile**

Komen
1 Komen

1 comment:

syalinda johari said...

wewittttttt.kasut baruuuuuuuuu...