Ini Wilayah Hijau: Perkhabaran...


12 June 2016

Perkhabaran...

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Berpuasa buat semua...

Hahaha sabar je lah kan. Fah lama sangat tak update ni. Rugi weh rugi. Beli domain bukan main lagi kan, sudahnya ditinggalkan tak berupdate langsung.

Sedikit busy, busy lah sangat. Rangkuman cerita sepanjang menyepi dari blogging ni. Alhamdulillah, kami sekeluarga sihat wal afiat dengan izin NYA. sekarang mak hany ada tinggal sekali dengan kitorang.

Mak patah pergelangan tangan, jatuh masa di Ganu bulan 3 lepas. Zasss balik ambil mak bawak tinggal dengan kitorang kat sini. Walaupun tahu mak memang tak berapa nak tinggal kat sini, tapi no choice, takde siapa nak tengokkan dia kat kampung. Tiktoktiktok dah dekat 3bulan mak kat sini. Puasa pun kat sini. Haha okay je tengok tu. Simen kat tangan pun dah buka, now kena pergi fisio jer lah.

Adra sekarang dah makin besar, makin banyak ragam, makin comey peel dia. Haha standard la kan,budak tengah membesar. Mak adra pun makin membesar hahaha...

Okay lah, itu dulu...nanti saabung lagi. Yer kena sambung hahaha...

Selamat Berpuasa Buat semua...
Komen
0 Komen

No comments: