Ini Wilayah Hijau: Adra, Peminat Carrot & Suka Bola


04 March 2016

Adra, Peminat Carrot & Suka Bola

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Lamanya ko tinggal tak update blog hijau ni ha...rugi tau, beli domain bagai, tapi blog tak update.

Okay okay okay,
Kena kental, tapi payah nau nak konsisten. Sekarang ni lagi payah nak pegang hp. Si kecik ni bukan boleh tengok ornag pegang hp, dia pun nak jugak. Dah la kalau boleh taknak ajar dia dengan hp ni sangat kan. Camne la hai...

Adra ni memang suka bola tau... kalau pergi kedai, jangan lah lalu depan ball. Nanti mengamok kalau tak bagi, lalu depan toy mcm bear ke takpe lagi kalau tak bagi pada dia. Kejap je dia merengek, tapi kalau ball... melalak terus lah. Dah besar kan dah pandai mengamok tau. Gerammmm...


Antara ball yang ada kat rumah. Dia lagi suka yang kecik sebab senang nak pegang kan. Ngam ngam je tapak tangan dia tu. Yang oren kecik tu tok ayah adra beli masa sblm umur 1tahun.

Naseb la ball ni murah2 kan,haha kalau tak botak weh ;)

Komen
1 Komen