Ini Wilayah Hijau: Achek Gadjet


26 September 2016

Achek Gadjet

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Ha kali ni nak bercakap pasal screen protector tempered glass. Waaa ko glass lagi kan. Kemain ha. Kenapa pilih yang tempered glass ni? Okay sebab macam ni, hp hany ni selalu lah jadi balingan si adra tu. Eh budak dia ada kesah ke pasal pecah ke apa kan. Dia reti lah sangat nak jaga jaga ni kan. Jadi sebagai orang dewasa yang reti ni, pandai pandai lah ambil langkah berjaga jaga.

Sebelum ni hp ni pakai screen protector biasa je. Lepas tu tertanggal sikit. Terus tak pakai dah screen protector ni. Sekali tengok yang tempered glass ni, menarik sbb tebal tapi dr segi sensitiviti touch tu sama je. Tal de beza. dan kalau terjatuh yag tempered glass ni dulu yg pecah. Sebab memang betol2 glass pun di tampal di screen ni. Hany tengok di booth dalam aeon equine tu. Tapiii harganya agak membunuh, tak silap rm30 rasanya. Terus hilang hajat.

Okay, dengan achekgadjet ni serius murah sangat. Untuk hp asus zenfone 6 hany ni rm10 sahaja. Dapat beli 3 tau compare dengan yag di aeon tu tau. Terus la hany pasang screen protector tempered glass ni kan. Mula mula husband macam tebal sangat ni sama ke bila nak touch touch nanti kan. Dah siap semua pasang, bila main main hp takde beza pun sama macam guna yang xde screen protector. So memang baguslah kan.

Okay bukan tu je, usb kabel untuk charge pun sangat murah berbanding kedai lain. Serius memang berbaloi sangat sangat. Untuk hp apa, korang cakap je mesti ada di achekgadjet ni. Okay ni info pasal achelgadjet ni ya.

Achek Gadget
Mohd Faizul b Munari
019-261 9629
Fb : Faizul Jawe
Page/Ig: @achekgadget

Okay korang boleh contact sendiri untuk sebarang pertanyaan, info semua lah. Jangan risau achekgadjet ni peramah orang nya. Orang kata senang kira lah kan. Kalau lawasan berdekatan dengan dia, dia boleh buat door to door service ya. Korang boleh duduk depan dia sambil tengok dia pasang screen protector bagai ni. 

So, contact lah ya kalau ada nak dapatkan apa apa yang berkaitan gadjet ni. Pandai pandai lah berjimat kan. Kalau dah rm20 beza dengan di kedai...rugi wooo. Ini lagi jimat.


** ini entry tidak berbayar ye. Tapi memang kepuasan sendiri. Dapat berjimat cermat**

Komen
0 Komen

No comments: