Ini Wilayah Hijau: Kedai Arab


16 April 2014

Kedai Arab

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum...

Area kitorang ni dah ada kedai yang jual barang barang dari Arab. Boleh tahan besar jugak la kedai ni. Kedai ni terletak di Putra Walk. 

Kedai ni bukan jer jual barangan dari arab,tapi alternatif kepada apa yang kita gunakan sekarang. contohnya, tepung gandum yang duk selalu beli tu kan, kan ada bahan peluntur. so kat sini ada la jenama alternatif untuk kita. sangat bagus....

Meh tengok apa yang sempat hany snap masa pergi baru ni.

Jenis jenis kordial dan minuman

Pelbagai jenis mineral water


Susu formula

susu manis

tepung aper ni


tepung tanpa bahan peluntur...sangat bagus, jom tukar ke jenama seperti di atas

rempah ratus

kaya, sardin

sardin


colek buah kot. tak jelas...

Pergi baru ni borong kurma and kismis jer...;)
Komen
4 Komen

4 comments:

Al-Manar said...

Tak dok juar buwoh kumer, aer zam zam?

Solehah Shamsuddin said...

Ini kedai Berkat Madinah kan? Solehah dh sll g sini :)

affsan said...

nama apa kedai tuh??? buah kurma memang susah nak dpt.. dah penat dok cari2

affsan said...

nama apa kedai tuh??? buah kurma memang susah nak dpt.. dah penat dok cari2