Ini Wilayah Hijau: Domain free untuk anda…..


21 December 2012

Domain free untuk anda…..

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Semalam masa duk blogwalking bagai, hany terdampar di sebuah blog ni, hehehe terdampar ok. ayatttt tak hengat you…!ada hadiah dan boleh dapat free domain. tapi domain adalah .my hehee okaylah kan .my pun .my lah. tapi domain ni, hany free untuk setahun sahaja lah. dannnn domain free ni hanya untuk 1500 yang terawal. setakat semalam hany register, dapat free lagi.

Katakan lepas ni nak renew, hanya bayar rm20 setahun sahaja. 

21-12-2012 16-29-43

Hany dah buat semalam, hany takde bayar apa apa, dan invoice yang dapat pun dah tertulis PAID.

21-12-2012 16-30-18

Tapiiii domain hany masih pending lagi status nya. Kena tunggu dalam 48jam untuk di proses atau di luluskan. hehehe tak apa lah tunggu saja….

okay, untuk tahu cara mendapatkan free domain ni, sila lah ke http://www.coklateyes.my . Untuk lebih spesifiknya, baca di entri ni yer…

 

http://www.coklateyes.my/2012/12/soalan-hantu-cara-dapatkan-hadiah-hebat.html

 

So, kalau nak tu, cepat cepat lah melawat blog coklateyes ni yer, dan baca langkah langkah dengan teliti ok. GOOD LUCK, and thank you COKLATEYES.

Komen
15 Komen

15 comments:

Mrs Velentine said...

sya dh pakai dah .my ni

Rohani Hashim said...

waaa lajuuu.hehehe boleh tak masuk blog org tak tgk pun link, sbb dh ada dalam bloglist ;)

are_lin@yu said...

wahh dah tukar beznya...

Si Matatajam said...

Ramai yg dah dapat .my..

Chic Na said...

mekganu.my? hihi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah dh tukar yer...bestnyer dh ada domain sendiri...dah makin maju hehe

Rohani Hashim said...

hehe, hany takt ukar lagi sbb masihpending lagi. alin jom la register jugak ;)

Rohani Hashim said...

M, ha tu lah hany pun br je tahu. hany apply jugak .my utk buat 1lg blog heheh yg ni maintain jer.

Rohani Hashim said...

chicna, nak buat mekani.my, tapi dh ada org ambil huhuhu

Rohani Hashim said...

Waniey, jom la register jugak hehehe

Solehah Shamsuddin said...

bestnya ada domain sendiri.tapi nape xguna nama mzhany saje?

Rohani Hashim said...

Solehah, hehehe mzhany tu mmg tetap yg ni, mzhany.com. yg hany apply .my ni utk blog lain. mzhany ni totap takkan berubah, wilayah hijau kesukaaan ku...hehe mmg dh domain mzhany.com pn yg ni.

kinara kinatara said...

sayang nak tukar...

Rohani Hashim said...

Dear,blog xkkan brtukar. Nnti dh ada domain boleh redirect dr blogspot ke domain. Bila org taip blog kita blablabla.blogspot.com,nanti akan direct bukak domain kita. So takde apa yg perlu ditukar. Hehe still lg buat postin guna blogger.com tu.

Cik Nur said...

kalau nur tukar kan, tentu deqla xboleh masuk blog nur..
sayangnya....heeee.. :)