Ini Wilayah Hijau: Favourite Picture…


29 January 2013

Favourite Picture…

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

IMG_4455Terserlah kegembiraan budak budak ni. serius sangat suka moment ni.Masa ni bawak dorang pergi tengok bananana datang dengan kartun kegemaran, mcm boboiboy,canimal,yang bola tu…ntah apa la lagi. seronok dorang!

IMG_4472Anak sepupu hany, masa ni umur baby tak sampai seminggu lagi. hany bawak baby and ibu pergi klinik sebab ada kuning,tapi so far tak tinggi.ibu baby tak larat sangat masa ni,ahaha serius takot nak pegang baby yang baru lahir ni.tapi kesian kat ibu sebab tak larat, maka ciksu gagahkan jua….lena dalam dakapan ciksu;)

IMG_4894   Budak ni tengah merajuk masa ni, sebab semua orang tak bagi dia main air.ombak boleh tahan la kuat nya,tu yang tak bagi main air.puas pujuk nak ambil gambar, dia taknak pusing,merajuk latu. tapi ciksu berjaya ambil dari belakang, tak kesahla belakang pun….

IMG_4491 Tak lengkap entry tanpa makanan kannn.hehehe serius setiap kali panadng gambar ni mesti terngiang ngiang rasa nya.arghhhh sedap nya…inti kelapa. fuhhh sodap. roti paung.

Dah nak habis Januari, ni baru ke3 kot kalau tak silap. serius agak busy….

Komen
9 Komen

9 comments:

Chic Na said...

busy bebenor tu hany. cantik2 semua especially pict naik beca tu.

Cik Nur said...

cantik pic yg budak majuk tuuu...

Solehah Shamsuddin said...

wah bestnya dapat naik beca. pic moment tu cantik sgt2 :)

Misz Mieza said...

Mieza pun takut nak pegang baby yang baru lahir ni.. Cemanelah gaya kalau dah ada anak sendiri nanti.. Huhu~~

syalinda johari said...

mcm best ja naik beca tu weh..patut la budak2 tu suka sangat

Fieda Rafli said...

alaahai..tak nmpk gambar...line tak elok ni..

fiqkbe said...

cm sedap lak tgk roti paung tu. kt kuantan ada jual x ek? :P

Mrs Velentine said...

pic baby tue cute

N.Aima K said...

gmbr pertama tu comel gilaaa