Ini Wilayah Hijau: Duaributigabelas


01 January 2013

Duaributigabelas

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Taknak ketinggalan untuk up kan entri di awal tahun ni. tapiiii takde lah nak bercerita bagai sangat kan. Yang pasti SYukur alhamdulillah, masih diberikan peluang untuk menikmati hari ni.

Serius, tak tahu nak ceritakan pasal apa, ahaha taknak la buat kesimpulan apa yang dah berlaku sepanjang 2012, yer lah bukan orang glemer kan, sapa nak tahu semua tu.ahaha diam diam sudah hany.

Azam??? ahahaha seriusly taktahu dah apa azam nya kan, yang pasti follow the flow ;)

Harapnya si hijau ni rajin la buat entri untuk tahun 2013 ni. yerlah kebelakangan ni memang jarang sangat la update blog. ntah taktahu la kenapa. busy kot, yup usy tu memang busy jugak la.

Harapnya adalah kitorang dimurahkan rezeki untuk tahun ni…aamiin…

Komen
8 Komen

8 comments:

Chic Na said...

Ameen. apepun moga semuanya yg terbaik.

selamat tahun baru hany. ;)

are_lin@yu said...

salam 2013 dear ;-)

N.Aima K said...

HAPPY NEW YEAR :)

Cik Nur said...

Ameen..!
Harap tahun ini lebih baik dari tahun lepas.. :)

selamat tahun baru ya hany... :)

syalinda johari said...

aku doakan tahun ni, ko dan zuki akan dapat apa yang diharapkan itu dengan izin allah swt..amennnn...

fiqkbe said...

selamat tahun baru kak hany ;) semoga tahun ini lbih baik drp tahun lps ;D

dya bunga said...

semoga tahun ini lebih baik dri tahun lepas

Solehah Shamsuddin said...

Amin. Selamat tahun baru :)