Ini Wilayah Hijau: Fenat…


21 June 2010

Fenat…

 

walaupon fenat, tapi masih berupaya nak hapdet blog nih…hohoho kata nak jadik blogger tegar ahaksss…mampukah???

 

 

hari nih,

ok petang tadik yer, jenjalan kat jj, lepas opis hour…jalan jalan carik makan aka window shopping jer…pastu termasuk ke bodyshop, ahahah seb baek tak sambar ape ape kan…

 

sebenarnya hany ada problem, kulit muka ku kini keringggg sangat waduhhhh sakit nye terasa wehhh peritttt, so tanya la kat sa bodyshop tuh, mane yang boleh dia rekemenkan…kate bodyshop nih nature kan…taapi sebenarnya tak percaya gak…pastuh mahal…

 

 

dia suggest yang Vitamin E punyer…tapi hany mcm takot la nak beli…seb baek dia baek hati bagi trial sikit, dia bagi facial cleanser, toner and moisturiser…huhu nak ngetest lah nih, nnti nnti dia mintak bagi feedback laa…

 

 

aduhhh riso masih lagik bersarang kat hati nih…ngak tahu ler…camno nih…

Komen
1 Komen

1 comment:

fazilzura said...

hanny , xyah le gune yg bukan2 tu ..
kalau kulit kering tu epek muke dgn kulit pisang ..zr selalu wat .. pisang emas ke... pisang yg leh makan gitu , kulit nye tu yg tang dlm tu .. gosok pd muke.. tungu 1-2 min, cuci