Ini Wilayah Hijau: Seks & Zakar


08 June 2010

Seks & Zakar





Di sebabkan semalam, keyword hany tengok kt nuff, byk pasal cerita seks...meh sini kita cite meh..meh...mak aihh bunyiknye macam beshh je kan. hurmm sowilah yer, hany takmoo ler cite pasal seks seks nih, rasa macam tak berapa layakla pulak ;)


ok, sebelom ni...rasanya dari last year, ade sorang kawan mintak hany tempek kan doa sebelom bersetubuh, owhh sangatla pemalash itu kawan mau google sendirik yer, ok hany nak tunaikan ler...walaupon mungkin dia dah tahu...walaupon dh lewat sgt utk hany tunaikan...tp xper...mungkin ade yang masih belom tahu kan...;)


Sebelum melepaskan pakaian atau memulakan persetubuhan. Bacalah dulu bismillah ini

 Apabila ingin mencampuri isteri,bacalah doa ini:

ha, diharap kawan ku itu, baca lah yer...dan amalkan la nanti yer...yang baek kita kongsi kongsikan ye dak!
meh nak share sikit petua...hihihi, tapi ni pon google yer...

Menguat & membesarkan Zakar
Semasa zakar masih lembik, pegang dan tarik kepala zakar ke bawah antara kedua belah kaki -tarik ke sebelah kiri dan tahan selama lebih kurang 5 minit iaitu sebanyak 3 kali sehari ( apabila mandi pagi, tengahari dan petang ) nescaya dapat membantu membesar saiz, memanjang dan menguatkan serta mengeraskan zakar anda.


Tambah Power
Untuk  menambahkan power semasa bersetubuh di mana  sila amalkan petua berikut;-
1.Kalau nak buang air besar jangan seiring dgn air kecil.Oleh itu kalau nak buang air besar maka air kecil harus ditahan dan tarik nafas,sebegitu juga sebaliknya. Yang penting jangan buang kedua2 air sekali.
2.Amalkan dikepalkan besar ibu jari nasi dan telan semasa hendak mula makan.

owhhh, ni semua hany amek dari http://18onlyblog.net nak tahu petua lagik, pergilah jengah sendirik yer.

Komen
7 Komen

7 comments:

fazilzura said...

FULAWEIII ..

tersedak bile nmpak tajuk..

but tq for the info .. berguna tuk dh kawin

cik paro said...

saya belom kawen..
bolehkan saya baca??
huhuhuuh

PearlnScarf said...

hahhahaahha.. saya pun x kahwin lagi... tapi nak join fazilzura tersedak jugak lah.... heeee

stingray said...

saya pun belum kawen...

stingray said...

saya pun belum kawen...

suamihanyisterizuki said...

wah wah wahhhh, seme belom kawen yer, takper takper nnti kawen boleh amalkan ;)

BUNGA said...

tajuk sgt panassssss.hehehe.. tp sgt berguna ;P
tq