Ini Wilayah Hijau: Dah Sabtu Dah...


12 June 2010

Dah Sabtu Dah...






sekarang dah jam12.38pg yer...hurmmm tebiat betol hapdet tengah tengah malam nih kan, sebenarnya hany baru je balek romah nih. hurmmm bukan sengaja keluor malam yer...suaminya kerja malam smpai kul12 gak la tadi, then siasa la isteri penakot nak stay sorang sorang kat romah kan. so keluar ler menemui BFF, dah mintak kebenaran suami tau...


pergi makan je kok, pastu pergi la Uptown Putra Permai, hehehe uptown baru nih, mesti korang tak pernah dengar kan...dia area pasar borong selangor nih jer. hurrrmmm, sebenarnya nak beli tudung, tapi takder warna lak, so jalan2 je la kan...pastu berkenan ngn busha lak...ahahaha walaupon tak dok baby lagik, tetap beli...beli utk anak orang hoho, untuk aidid, anak mmber hany.....


ni sabtu nih, suami kena kerja lagik, tapi seb baek kejap je katanya, oklah kan...nak buek camno kan...rinduu kat aidid, bile la bleh jompa...

Komen
0 Komen

No comments: