Ini Wilayah Hijau: Apa yg diharapkan pd hari bapa...


20 June 2010

Apa yg diharapkan pd hari bapa...







Hari Bapa...
Selamat Hari Bapa buat semua yang bergelar Bapa....
especially buat Bapa ku Hashim bin Abdullah dan Bapa Mertuaku, Abd.Ghani bin Mamat...

sowiii,
takleh wishhh utk husband, sebab kami belom bergelar Ibu Bapa lagik...maaf ye B, InsyaAllah...nanti2 ada rezeki k...ameen...love u B...


di hari Bapa nih...
apa yang sangat di harapkan sangat sangat, AYAH hany kembali normal...yer bukan disebabkan ayah ku tidak normal...hurmm mungkin korang dah tahu kan, ayah hany tidak sihat...ok fine tidak sihat dan tidak gagah macam dulu okehhh, tapi sekarang nih ayah hany asyik mengaco jer...uhhhh...


ntahlaaa...
sian kat mak hany...aduhhh mmg taktahu mcm mane nak explain kan...semoga semuanya kembali normal...hany sanggup jaga makan minom kencing berak, tapi payah sgt nak jaga kalau ayah meracau macam ni, hany sendirik pon tidak kuat semangat sangat...owhhhh berat dugaan yang diberikan. dah bermacam macam, dah banyak kali pujuk ayah untuk ikot hany datang and tinggal di sini ngn hany....tapi masih ayah taknak...tolak jugak...


sekarang nih, tengah berubat...InsyaAllah, kalau dah ok ke tak ok gak, hany akan bawak gak ayah datang sini. semoga ayah hany lembut hati untuk datang sini ameen....



Komen
4 Komen

4 comments:

Amir Izzat said...

salam,

haa..ayah kak hant dop sihat ka semoga sihat...

erm.kena pujuk ayah kak hany leklok...kasi buah tangan.hehe.. :)

suamihanyisterizuki said...

wslam...

a'ah dok sihat lagik...huhu ok ok kena terus memujuk nih...

mrs. aLeya said...

dah 10 bulan ye kawen... sy dah 11 bulan, tngl lg sebln je lg nak 1st anniversary.. tp belum ade rezeki lg nak dapat baby.. hehe..

suamihanyisterizuki said...

ummm, same la kite...xde rezeki lagik...umm xpe leeya mungkin ada hikmahnya tuh...

InsyaAllah...ada rezeki kita nanti k...sama sama kita usaha, doa banyak2 k...