Ini Wilayah Hijau: CIRBIR


10 June 2010

CIRBIR




Aper tuh? ha jenama minoman terbaru...ahahaha takder la, gabungan cirit birit, jadilah cirbir...owhh sebenarnya hany raser hany takder lah kategori cirit birit, tapi ala ala laaa...sebab asyik membuanggggg je hari nih, start subuh tadik...


terkejut MZ, hany bangun pagi pagi, berubut toilet ngn dia nak amek air semayang kan...siap suruh dia guna toilet kt luor..ahahah, pas solat dia tanya, tak habis lagik sakit perot...sebabnya malam dalam kul9++ pon hany duk ulang ke toilet...woooo...


dayah, unblog lady ade bagi ubat bijik bijik itam...alaa pil chi kit teck aun tuh, seb baek kan...




sengsara nak makan seme...


Komen
2 Komen

2 comments:

fazilzura said...

wakakakakak .. lor kene dyria ker?
ingt kan pe le td..

kene makan ubt bulat2 tu .. pehtu bnykkan minum air masak key

cik daisy said...

kalo x kerana salah mkn, cirbir ni pun bole jd petanda period nk mai. err.. aku slalu mkn pil ni xpenah abiskan sume.. yucks! larat abis stgh je. berkesan lar gak utk perutku ;)