Ini Wilayah Hijau: PHOTOGENIC KER?


09 June 2010

PHOTOGENIC KER?

Hany nak Join contest lagik...
kali nih anjuran myfreakingthought, jom melawat blog nih nak tahu contest nih and syarat2 nya....

banner

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ni la gambar nyer....

ahahaha, fotogenik ker anda hany oiiii...


ok, kenapa hany suker gambar nih? sebabnya tang pipi and gigi. ahhaha
yer pipi yang tembam, hany suker tengok pipi hany yang tembam tuh.hohoho syok sendirik, suke ngn pipi sendirik. pastuh tang gigi lak, ha..gigi hany jarang...nampak kan kan...hany suker gigi hany yang jarang nih. Ade orang tak suke gigi jarang, bila senyum nampak tak chanteq sbb jarang kan. tapi bagi hany lak, hany sangat sukakan gigi yang jarang ini.hohoho lagik skali syok sendirik....


ok, nak tag orang untuk contest nih:
- asfaliza
- zura
- soclose

so kengkawan sila kelik sini untuk join yer...myfreakingthought

Komen
5 Komen

5 comments:

~aSFaLiZa~ said...

ni paksa rela kena tag n soh masuk contest. ok aku g cari dl muka aku yg fotogedik. hahhahah

suamihanyisterizuki said...

ahahaa, masuk je beb...xrogi ahahaaa

jap g kan aku kena saman lak...hohoho

fazilzura said...

wakakakakakak.. tu ler As.. kite ni rela dlm terpaksa le jwp nye..

glam tui nama ku kalau bab2 tag ni

Dokter faRyn said...

saye pun gigi jarang, tapi belah bawah. tu yang senyum tak obvious. hehehhe.


mak saya kata orang ber-gigi jarang ni romantik.


HAHAHA.

suamihanyisterizuki said...

zura...

hehhee, sbb zura suke buat...tu yg syok tag tuh...

doc, oowhhh kite memang romantik kan? ;)