Ini Wilayah Hijau: Heel Mask


11 June 2010

Heel Mask




Ingat lagik akan entry hany pasal pesan dokter? hahaha sowii malas nak buat link...sebenarnya macam ni citer sebenarnya, kaki hany sebelah ibu kaki tuh, macam jadik gelembung yg ada air tuh...dia naek sebijik sebijik, yang tu elok, yang nih lak naek...aduhhhh..


and then,
bahagian tumit kaki lak sakit bila berpijak. bukan setiap kali berpijak, tapi macam time time dia gak, kekadang masa solat, kekadang masa tengah berjalan. so macam tak tahu ape penyebab nya kan.hehehe mungkin da makin berat maka, kaki tak mampu tampong dah kot...owhhh nauzubillah...


lalu, ku sambar ini mask ini, jom tengok jom...ni hany beli bukan semata mata sebab kaler hijau tau tau tau!!!

harusla sepasang kan, takkan sebelah...gilo ko apo...


lepas dah bukak, pakai, then kena simpan dlm pek ni balek tau,
untuk kekalkan ape tah...ahahhaha


ni antara kandungan nya...


taraaaaa ni la mask nya....
sepasang 29.90


kat bahagian dalam.
nampak tak yg macam lilin tuh, ha yang tuh la segala kandungan tadik tuh
wangiii sangat baunya, bau pudina....


hahaha...
macam orang sakit jer kan




antara nya heel nih, kunun nya buleh ubati rekahan di kaki tuh...kunun laa..so hany baru try malam nih...sah sah la xkkan daapt terus result kan...hohoho. stokin nih basuh nya just gosok je ngn softener tuh, pastu jemur je, takleh gune washing machine. and then boleh digunakan sehingga pat ploh kali.

Komen
7 Komen

7 comments:

nARd eLainY said...

comel je...hehe..

Jemari Seni said...

Mcm stokin aik! Elok la tak tertanggal.. Kalu yg tampal2 tu konpem bangun pagi lesap ntah kemana hehehhe..

suamihanyisterizuki said...

nadia comel kan kaki yg pakai...ahahahha

hany tk pernah try yg tampal, teringin gak sbnrnyer....

soclose2213 said...

HANY NK TRY GAKLA COZ SEBIJI MCM HANY SAKIT2 KAKI..LIE KAT COSWAY ERK?

suamihanyisterizuki said...

a'ah ana, beli kat cosway...rm29.90 tuh kalau ade 1point... g la try carik, kalau xde kad, amek no hany pon xper...hohoho

fazilzura said...

hanny , x g cek ke?
kdng2 psl drh kite..

cik daisy said...

kire hany.. kire smpai 40x pakai okeh.. hahaha!