Ini Wilayah Hijau: ~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~


20 June 2010

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~




hahaha dapat TAG lagik, tapi kali nih TAG & join Giveaway skali…tag ni dapat dari ZURA
Sila KELIK SINI yer untuk tahu lebih lanjut pasal GA nih yer..jom jom





Ayu,
hehehe hany nih bukanler reti sangat nak komen pasal blog nih, macam tak layak pon ado…tapi takpolah, sekali sekala ape salahnya kan…hihihihi…


1) Ayu, hany suker template blog ayu, hahaha walaupon hany tak sokaaa kaler PINK, tapi template ayu nih simple dan menggambarkan interest ayu…;)

3


2) Senang nak faham dan dapat  apa yang penting, macam camner nak order, semua info ada ayu letak. tak menyusahkan orang nak carik…

112

2


3) Hasil tangan ayu sangat jelas. saya suker…contoh yang jahit manik tuh…ayu upload gambar yang tunjukkan manik tuh. ha saya dapat lihat dengan jelasnya…gud gud, sebab mesti customer nak tengok kan.






4) yang feedjit ngn counter tuh, rasanya elok kalau diletakkan dibawah sikit sebab benda tuh bukan nak highlight sgt kat blog kan. bila dah turunkan yang nih, maka follower nye part tuh akan naek sikit, macam yang zura cakap tuh.

11


111

5) entry ayu kan, LAGIK KEMAS kalau ayu buat alligment hahaha betol ke eja, buat justified ker…lagik kemas, instead of macam sekarang nih, caca marba….ni bagi saya la…sebab suke baca kalau entry kemas kemas nih.

4



okeh ayu, hany rasa itu jer…aperpon semoga terus berjaya eh…

owhhh, lopa lak nak TAG saper eh…saper nak buat TAG nih and join GA nih????

1) AS
2) ANA soclose
3) SUHAIDA
4) KAK D
Komen
1 Komen

1 comment:

Ayu Rosly said...

hyeee Darling

sory ye lambat tgk ur blog dan comment...gud idea jugak..ayu tak pernah terfikir..akan dipertimbangkan...tq sooo much for taking part dlm my giveaways...nnt tgk result on 6th July ni ya...Gud Luck =)