Ini Wilayah Hijau: BAJU TO LET GO


15 June 2010

BAJU TO LET GO

Ha, kali nih ada entry untuk jual jual jual...hohoho sebenarnya semua item kat sini adalah bukan hak milik kekal hany, ni kepunyaan seorang kawan, unblog lady. dia nak let go, baju baju dia nih, so dia mintak tolong dari hany utk announce kan kat blog hany...(issshhh sowii beb kalu tak terjual, blog gue bukan ramai visitor)


harga yang di senaraikan tidak termasuk harga pos, sila tambah rm8 untuk pos.


Sekiranya berminat, SILA EMAIL PESANAN ANDA KEPADA ZUKIHANY@GMAIL.COM. sila nyatakan CODE BAJU


so tanpa banyak cakap jom tingok ape barang yang ader...





Code : T001

Size S, RM10


Code : T002

Size M RM25
TAK pernah digunakan.


Code : T004


SIZE M RM15




Code : T005
FREE SIZE RM10


Code : S001
RM15




Code : T006
RM10


Code : S002
SKIRT RM15


Code : T007
FREE SIZE RM15


Komen
7 Komen

7 comments:

nARd eLainY said...

mcm ku kenal gerangan model ituuu...ohhohoo..

kella said...

cam cantik je baju merah tu, tapi ku tahu ku tak muat.. saiz dan big sekarang! hohoho

suamihanyisterizuki said...

nadia: syhhh model import maaa

kella, ramai suker bj merah tuh...and dah tak avaiable dah...

rATu kEBaYA said...

bisnes lak ye.. bagus2 tambah pendapatan.. cantik2 baju kat dlm ni

suamihanyisterizuki said...

aishah, huhu tak la, ni pon mmbe mintak tolong war war kan. hehehe teringin gak berbisnes, tapi mcm tak sampai seru lagik jer ;)

Fielah said...

nakkk...tp semua x muat.. camne?? ;( sob sob

mamaaqil said...

anie...ko ke model tue?dh kurus nmpak...brape brt skrg?