Ini Wilayah Hijau: MZHANY, dah setahun...


09 June 2010

MZHANY, dah setahun...






ha, sepertimana korang tahu kan, semalam 8jun, genap setahun blog hijau nih...hehehe dulu bukan berwarna hijau tau. dulu masa mula mula start mzhany, blog nih berwarna merah hitam, ha warna kesukaan mz nih.


hany yang bagi idea kt MZ nak merge kan blog,
lagikpon MZ bukan nya sokmo hapdet pon. then MZ setuju ler. and macam yang semua ketahui, sampai skrg pon selalunya hany la yang hapdet kan. huhuhu, MZ pon ade gak hapdet, tapi pepaham ler, laki kan, dah tu plak MZ bukan jenis suke hapdet blog nih. kalau tengok masa masa tertentu je lah dia hapdet. tengok keadaan and idea dia laaa....


memuler jugak, sebagai pembukaan blog MZHANY nih, hany nak buat la cerita pertemuan, perkenalan kami..hehehe kunun kunun saat saat berjumpa bertemu ler, tapi seyes masa nih hany takde tiru sape sape, dari kak jemah ke, dd dudu ker...betol...buat la 2, episod je kot...then MZ tak bagi teruskan...MZ tak suker...maka terpaksa hany stop kan...kena ikot cakap suami laaa....;)


InsyaALLAH, 31.julai nih hany sambong episod tuh yer...huhuhu. 


hany nak ucapkan terima kasih jugak pada yang sudi bertandang ke MZHANY nih, terima kasih bebanyak. semoga perkenalan secara maya nih terus terjalain...ameen...




Komen
4 Komen

4 comments:

cik pink said...

wah..bestnye..dah setahun kan

fazilzura said...

HAPPY ANNIVERSARY ..

blog pun ado anniversary tau

soclose2213 said...

beshnya hany dah setahun berbelog la erk..tahniah..terima aksih jugak jd kawan alamaya saya..muaahhh

suamihanyisterizuki said...

hehehe...

br setahun jagung ye dak...semoga pasni rajin rajin berblog...;)