Ini Wilayah Hijau: Saya Anak Terengganu


14 June 2010

Saya Anak Terengganu




Sepertimana yang korang tahu, hany nih orang Ganu, MZ lak org Kelate kan...hohoho korang tahu tak yang org Kelate nih fanatik sikit kan...eh silap semangat kenegerian nya sangat kuat hokeyyy...misti korang sedia maklom kan kan kan!!!


sebagai contoh la kan, bila ada perlawanan bola la kan...wooohhhh peminatnya ramai memenuhi stadium kan. merahhhhh je yang korang akan nampak...kalau MU dikenali sebagai Red Devil kan, tapi Kelate lak RED WARRIOR hokeyyyy.hahaha, tajuk Terengganu, tapi cite pasal Kelantan.takpe la nak bagi info kat korang...


Dah tahu suami semangat kenegeriannya tinggi, isteri lak suke suke hati tampal sticker kat kete suami...moh tengok stickernye...

ni ler sticker nya....


tengok, dapat tempat yang paling bawah...ahhaha hokeyla kan, dapat la jugak tempat kt kete tuh. memule suami tak bagi gak letak. ye r, sticker kelate dia tak letak pon, alih alih kamoo nak letak lak sticker kamoo kan. tapi, biase lah...suami kan, ngalah la jugak ngn isterinya kan...mekasey b...seb baek hany order tanpa pengetahuan dia, tahu tahu dah dapat sticker tuh kan, kalau tak mahu tak bagi nya.


tapi,
kat plat kete bahagian belakang, dah ada jata ganu dan kelate. maka idokler marah sangat suami kan...huhuhu


Komen
4 Komen

4 comments:

fazilzura said...

daku lahir kat KL .. tp daku suke GANU Kite..

raya mmg kompom balik KT ...
sanun besh ooo .. pehtu dpt mandi manda kat chendering.. wahh besh

Jemari Seni said...

Semangat! Siap ada sticker hehehehehe...

suamihanyisterizuki said...

zura, raya nnti bleh la jompa yer..;)

js, a'ah smangat tak hengat...

fazilzura said...

Bley2...