Ini Wilayah Hijau: Aksi BASAH!!!


12 June 2010

Aksi BASAH!!!




Sedang enak menonton tv, tiba tiba bunyik msg kat hp MZ...hurm sape yg bagi mesej eh...ahahah tetibe nak jeles kan, apehalll!!!


Aksi BASAH Bintang sinetron indon dgn penyanyi lelaki di Bali.Episod 3 lebih mantap. Taip ON NEE htr ke 39636- hp number 0135348327


hampasss sunggoh...hei NEE, pepandai je ko hantar mesej kat laki ku yer...ahahaha meroyan hape ko hany. nak marah marah. harussslaaa tak layan kan mesej camtuh.hey NEE, ko taktahu ker, kat internet pon boleh download PREE tau. kalu reply msg ko, harusss la kena caj kan. NO NO NO...

Tapi rasanya kalu korang try search video tuh dah takder kot, dah di remove dah dari youtube tuh. hohoho naseb la korang lambat kan. ahahaha ke ade lak pas ni yang send ON NEE nih.ahahah takperla kalu korang send pon, hany tak tahu pon.

eh,
dari mesej di atas nih, adakah ini pasal Ariel Peterporn dan Luna Maya? mungkin la kot. mak aihhhh siap ade episod 3? maknanya before nih dorang dah buat 2episod la yer!!!! teeetttttttt...hehehe ok ok, xmoo la citer pasal tuh yer.

Komen
7 Komen

7 comments:

fiq said...

saya pn slalu gak dpt msg cmtu. nyampah tul. hehe..

suamihanyisterizuki said...

betol, sakit hati!

Zack Zaifull said...

best ni... ON NEE eh??
wakakakaka

fiezah91 said...

wakakaka..ada dapat sms mcm ni pagi tadi.. heh.. sangat menganggu. huhu

suamihanyisterizuki said...

ahahah zack, takyah kena caj, donload jer.ahahaha

a'ah kan fiezah..haru betol...

nisa said...

yg penting msg tu jgn dblas..coz dy akan telan kredit kita n kasik bil kita mencanak naik..huhuhu

suamihanyisterizuki said...

yup, stuju!