Ini Wilayah Hijau: Kenduri Staff MTSB, ahli PROSBOC


13 June 2010

Kenduri Staff MTSB, ahli PROSBOC






Hari nih, hany ada satu jer kenduri, opismate hany nye kenduri di puchong. di sebabkan MZ kerja, maka hany pon join opismate jugak ke kendurinya. Dia akad nikah pagi, and bersanding start dalam kul2. kitorg gerak jam12.30...so pung pang pung pang...lebey kurang sampai la kan...


ha, kenapa hany letak tajuk PROSBOC. ceritenya cenggini, opismate hany nih, memang aktif join group PROSBOC tuh, alaaa PROTON SAGA BLM OWNER'S CLUB. dan yang lebih istimewanya, dia jumpa jodohnya (ha yang pengantin pompuan ni la) melalui PROSBOC ni jugakla. see jodoh, dari mana, kat mana, di mana mana pon ada kan. kalau dah itu ketentuan NYA kan...semuanya jadik. 


kami yang suami bekerja, hohoho....



abaikan kaler tudung mcm xsesuai dgn baju....




masuk masuk terus posing...hehehe pinky youuuu.....

filah yg sangat mengikut tema...hohoho



ni lah yang hany makan...sedapppp sgt..hehehe

bakal pengantin nih...see sedondon gitewww...


ni pon bakal pengantin nih....
ha ada macam model tak si awek nya?


yeayyy pengantin dah sampai, kitorg memang pilih table betol2 tepi
karpet merah tuh...huhuhuh clearrr maaa....



geng geng PROSBOC mengiringi...




pelamin dari dekat...dd, kamoo kan suka pink! hihihi


okeh laaa, sebelom entry habisshhh yang nih wajib ado...

Pejoi & Suraya, SELAMAT PENGANTIN BARU!

**ise, join ler PROSBOC, mane tahu jumpa jodoh gak hehehhee**

Komen
0 Komen

No comments: