Ini Wilayah Hijau: TAK MENGANDUNG LAGIK??? part 2


29 June 2010

TAK MENGANDUNG LAGIK??? part 2



"kalau pas nikah, 3bulan, then tak ngandung lagik...ade problem laa tuh"


"amacam, dah berbadan 2 ker?"



kalau kata sikit pon hati nih tak terusik ngn soklan tuh, menipuuu laaa kannnn...bukan manusia r diri nih, pas ni kalau mmbe mmbe lame ym, hany tak balas tuh harap maklom ler...sebab konpem soklan kamooo


"dah mengandung ker?"



**mood:memang tengah emo
**sbb:dok tahu naper?
Komen
12 Komen

12 comments:

rosealley said...

xpaham orang yang selalu tanye soklan2 begitu, kalo ade rezki, adela kan,

can ili be akmal? said...

ish saya selalu cuba tak tanya soalan ni pada orang yang baru berkahwin.kesian la

Qaseh said...

mmg susah nak jwp....sukar nak bg org paham...?

suzzsuzie said...

ala..saja nak nampak care...takpun dh takde soalan nak tya

Dokter faRyn said...

rileks kay :)

ada rezeki ada lah tu nanti.
insya ALLAH.

Liza said...

mulut org mmg tak leh tutup. bila dah branak, tanyer bila nak tambah adik, bila dah ada 2-3 anak berderet, ckp lah, mcm takde keje lain, beranak jer...mmg takkan stop mulut org nie

fazilzura said...

its normal ler..
lg2 kalau dpt kt mulut manusia yg agak lazer..

senang cite, jauh kan dr manusia2 cmtuh, relax kan diri ..

syalinda johari said...

hany bersabar la dgn soklan2 mcm tu.
allah tak bg rezeki lagi.
zaharah selepas 3 tahun baru lekat perut. so takper hany, sementara takder lagi neh, ko enjoy puas2 ngn hubby.. jgn stress2 or emo dgn soklan2 yg menyebabkn kita terasa..
okay hanny, jgn emo taw... be prepared ja dulu..heeeee

suamihanyisterizuki said...

rose, ili, qaseh, suzie, doc, liza, zura, linda, tengkiu...ummmm kekadang kalu dah bertalu2, sokmo je org ty, datang gak r emo tuh... ok, tq tq tq...

Fielah said...

jgn sedih2 selalu k... rezeki tu Allah yg bagi.. kita doa sama2 k... :)

cik daisy said...

aku pelik je bile ade org2 suke tny camtuh. paham lar kot ade yg niat byk sekadar bertny. kalo nasib dia agak baik, ko akan jwb 'haah, tgh pregnant nih..'.. tp dia x pikir implikasi kalo ko bg jwpn yg 1 lg 'lom pregnant lg..'. idup aku simple je, kalo tuan punye body x citer, maka belum ade rezeki lg lar tu kan.. berita baik, sure ko akan kongsi sama. xyah lar wat emosi sahabat kite terganggu.

littlehumblelynn said...

kesian kat hany,

kekdg diorg tuh bukan nak tunjuk "amik berat" tp lebih kpd bz body..
rezeki itu ketentuan allah..
kalo dia rasa nak bagi,malam nih pun lekat..abaikan jer..senyum jer bila org tanya!!

sgt tension dgn org2 macam ni..:(