Ini Wilayah Hijau: Saya buat Auto PUBLISH entry tau, sila maklom…


23 June 2010

Saya buat Auto PUBLISH entry tau, sila maklom…






owhhh harus di ingat, hany bukan nak buat tutorial autopublish yer. hehehe dah banyak tutor pasal autopublish nih…hehehe


ha,
selalu ler kan ade entry baru pepagi, ker tengah hari ker kan…saja la nak maklomkan kt sini yer…saya buat auto publish tau…ahahha nak gak inform kat sini dia buat auto publish. ye la harussssss laaa, kalau kak jemah pink kite buat entry pas anak2 da tido, hany lak buat entry bila bila je hany sukeee, tapi di waktu malam….ingat yer….


hohoho,
ye r kang ade lak org kate ko nih asyik hapdet jer kan, jadik sila maklom, sy buat auto publish. tapi tak di nafikan kekadang kul12.45, yang menghampiri lunch hour ada gak hany buat entry time tuh….


motip bagitahu buat autopublish?????
harusssslaaa bagitahu, my bigboss kekadang masuk blog i nih, haa sat g dia nampak i nye entry baru nih, pastu tertanya2 tadik xde lagik…sedai maklom la yer….


**prasan boss slalu baca blog dia**
Komen
5 Komen

5 comments:

nARd eLainY said...

ye...mmg dia suke jenguk menjenguk..nasib bek blog ku suda set private.ekeke~

suamihanyisterizuki said...

hehehe, bior le akak tak mampu lagik nak private..hehehe

entry ape yg gelak2 sakan tuh nadia? haha nak gak tahu

cik daisy said...

huhu.. ku x dijemput bace blog private ittew.. wuwuwu!

suamihanyisterizuki said...

semua org pon tak dijemput ke blog itewww, kak d xperlu kechik hati yer....

cik daisy said...

woo ekk.. maka xperlu lar daku berkecit ati.. hahahhaa! nard2..