Ini Wilayah Hijau: Adnan Sempit da Series...


27 June 2010

Adnan Sempit da Series...






Korang pernah tengok Adnan Sempit? ha sekarang dah ada Adnan Sempit da Series, kat Astro Warna, hohoho seronok ngko layan citer nih...


ha,
cam biasa ler..hero adalah pelakon yang sama Saheizy Sam tuh, heroin tuh same gak saper tah pelakon dia, and yang pegang watak wawa tuh pon same lagik...tapi yang tak beshnye yang pegang watak bobby dah tukor...owhhhhh menyampahhh wehhhh watak dia tuh...


suke ngan watak adnan & wawa...



Komen
2 Komen

2 comments:

miss cloudy said...

salam..
pernah tgk movie nyer tapi yg kat tv bila ek?

Liza said...

takde astro warna der, tapi the movie mmg best!