Ini Wilayah Hijau: Sempat Hadiri Kenduri...;)


18 June 2010

Sempat Hadiri Kenduri...;)





ha semalam, khamis ada kenduri kahwin jiran hany...
sumpah tak tahu, walaupon ade kad jemputan kan... jiran yang berbuah buah umah jauh, tapi masih jiran and kenal la dengan pengantin dan ayah nya kan...


semalam gak,
tengah hari keluar carik barang2 keperluan...hampeshhh tertinggal lak beg oren yang penuh dgn barang2 keperluan cam berus gigi sabu, ubat gigi, deodorant and seme bagai lak...hahaha rasakan ko.balek ke romah baru ternampak ada khemah kenduri...balek umah jap lagik la pergi kan, pastu dengan angin sepoi sepoi syokkkk, terus terbungkam suami isteri nih, mak ayah hany pon tido sama....asar terjaga...siap siap solat konon nak pergi, sekali hampasss gasss, dorang dah kemas kemas dah...hahahaa...


kemponan gak la nak makan nasik minyak kan...
pastu trima kol dari nor, katanya hari ni ada kenduri sepupu dia...hohoho bukan muka tak malu yer...hany pon dijemput gak...kenal la ngn kakak pengantin, ngn pengantin pon haruss la kenal kan...di sebabkan hari jumaat, kalau kat ganu nih, better korang pergi time org tengah solat...hehehe so tak ramei la yg makan...hany pon pecut g ngn spupu hany, tinggalkan suami...hehehe


beshhh giloss dpt makan nasik minyak, kat ganu lak tuh...lagi sronok n pueh hati ;)pastu siap tapau lagik nasik minyak...hohoho sbb kenal la, kalu dok harussla tak dapat kan....pastu dapat 2 door gift, dari pengantin and dari mak pengantin...hihihiihi...




esok, 19 ada kendurik lagik, opismate hany, tapi tak sure la dapat hadiri ke dok...


Komen
3 Komen

3 comments:

cik pink said...

best la dpt mkn free..hiii

Liza said...

mmg byk jemputan masa cuti skolah, liza pun pergi mana yg sempat saja

suamihanyisterizuki said...

heheh haruss laa kak d kan

liza, betol tuh, musim org mengawan skrg nih ;)