Ini Wilayah Hijau: Pengalaman Derma Dara…


26 June 2010

Pengalaman Derma Dara…




hahahaha tajuk propa jer yer, yang sebenarnya adalah DERMA DARAH okeh. dah lame tak derma darah, last adalah…owh tak hengat yer….


hari nih, hany jenjalan kat jj, window shopping yer…seorang diri, macam biase lar, hanybunny suker jer…sorang pon sorang la kak… sekali ada kempen derma darah, so hamba pon dengan sukarela la derma jugak….


and ni bukanlah kali pertama, kalau tak silap ke6 kot…hohoho tak hengat yer…


kenangan 1st time hany derma darah, adalah di UPM bersama Iza chomey. dia lah yang membuatkan hany terasa nak derma jugak. sudahnya, kan bila lepas derma darah, kite akan di suruh rest sambil minom minom air melo ngn beskut roti dia bagi, sekali rohani berlagak tak moo minom, and nak balek terus…sebornye ngntok time tuh, kena lak tengahari kan…layan mata syokkkk nih….


pastu, tunggu bus, elok je bus 2ng college sampai, tiba tiba hany rasa, donia ini gelap gulita….hahaha kesian kat iza, dia dah la kuruih comey, yang pengsan lak…blue hyppo kan….hohoho seingat hany ada yang tolong iza papah hany, bawak masuk ke dewan tempat derma darah balek. hahahaha hany di baringkan balek kat kerusi buat seketika…ahhahah malu siooottttt!


260620102901

isik borang macam biasa…


260620102902

check jenis darah anda


260620102903

hahaha timbang la berat anda….timbang…timbang…
eh chop, penimbang nih mmg dari dulu lagik sampai la ni kan…jenis ni jer….;)


260620102904

tak ramai pon yang tengah menderma masa hany pergi….


260620102905

hahaha semuanya adalah rahsia yer…hohohoho


260620102906

ni tangan ke kaki nih…ahahahhaa


260620102908

ni ler jajan yg dapat…roti tuh keras kejung eiiiiii…..


okeshhh itu jer…tapi lengan ni lebam gak sekarang nih, hohoho….
Komen
2 Komen

2 comments:

suzzsuzie said...

dah lama tak derma darah.....

cik daisy said...

hahaha! smpai pengsan yer ko.. aku dr dulu tingin gak nk derma.. biasa lar, aku kan pemurah. tp hajat x sampai sbb berat sendiri pun x penah cukup. kekeke! dulu aku amat ringan.. mcm underweight je =)