Ini Wilayah Hijau: Dokter Pesan lagik...


03 June 2010

Dokter Pesan lagik...





hahahaha..
sebenarnye kan, yang dokter pesan hari tuh hany ade tertinggal senarai...


7) kurangkan berat badan ke 60kg yer!

- ahahahahaaaa....sengehhhh je hany masa dokter cakap camni. pastu dokter tuh cakap camni, sambil pegang tangan hany, dokter pompuan yer, siti fatimah namanya, ngko nih kena kurangkan berat badan ke 60kg. ngko kena jugak kurangkan berat badan ngko nih...

- ok, macam ni, nkgo makan je beskut, tiap tiap hari makan beskut jer. mesti boleh tu, ok...boleh tu. 60kg ok.

ha, mcm tu ler dokter tuh cakap, dokter nih memang slumber laaa beshhh giloss ngn dia. kalau dia check, memang betol2 check laaa. puas hati yang amat sangat...hehehe


so, rohani...ape lagik..sila berusaha ok.MZ tolong support isteri mu ini ;)


Komen
7 Komen

7 comments:

Izzatul Iman said...

turun ke 60 kg? tinggi akak berapa?

dah ada baby ke lum? saye pun lum lg...huk2...

cik daisy said...

wah.. aku suke doc nih! cara dia tu sgt2 beri semangat okeh.. ape lg hanybunny! start wat stok beskut! beli beskut mcm2 okeh.. beli yg ade khasiat2 & serat bagai tuh. u can do it! ;)

cik pink said...

su pun rami dah tegur gemuk!! sedih...skang 64kg..sbelum ni 57 je...mendadak sgt...


~ LOGO ZIONIS!!!! Padam2!! DALAM PC anda..wehhh..pi blog sy untuk tahu..

littlehumblelynn said...

hany..

g fully check up ke?
bestnya dr itu...
hany leh...sure boleh punya nak diet!!

rATu kEBaYA said...

hari2 makan biskut ye.. oh.. klu diriku kene mkn biskut hari2 maulah kurang daya tahan.. heheh... alasan..

mamaaqil said...

anie...brt ko brapa skrg?janji ko jgn mkn mlm je...tp siang wajib ambil..dlm kuantiti yg sedikit je...sure dpt trn 60 kg..

suamihanyisterizuki said...

iman...rasnye 159 kot..hahahaa, belom lagik dear...

kak d, ok tengkiu

da,kamoo hepy nak tunang tuh ;)

lynn, tak fully, check kaki jer nih, kalau fully...mau 50 list nih ;)

aishah, hahah sy nak try nih...tgk makin lemah tak

ida, waaa ko mmg dah turun aku tahu..ko kedekut nak publish gmbr ko...chepatttler...