Ini Wilayah Hijau: Opiss kamooo block aper???


25 June 2010

Opiss kamooo block aper???


seyes tak nyempat nak buat auto publish entry, ye r sampai semlm, duduk duduk kejap, pastu kena jalankan buat ape yang perlu ;)


ini je sempat taip….


applikasi ape yang opishhh korang block? yang korang tak leh masuk???

1) sah sah la FACEBOOK kan???
2)
3)
4)
5)


mungkin pasnih opish takleh masuk sebarang web yang berkaitan dgn pencarian kerja…mungkin la kan…mungkin ;)
Komen
6 Komen

6 comments:

puteri said...

-friendster
-harakahdaily
-youtube

puteri said...

opis?
eh?
alamak..
boleh lah dkira sbg opis
:D

cik daisy said...

opis aku pelik coz xpenah block pape2 online application. malahan bebudak opis dgn kerapnya bukak youtube & berbalas komen kat fb. tp so far aku tgk, mereka ni x jaki sgt lar nk surf2 gitu. time keje byk, betul2 mereka bekerja. fb tu berguna gak utk keje coz atas tujuan marketing atas event2 yg opis wat sbb ade fb group/pages yg kaitan ngan biz. yg lain2 mcm blog ker, pun byk gunanya time perlukan maklumat psl manual software2, yg berlandaskan keje. huhu!

kella said...

hmmm facebook dah tentu2 masa lunch je boleh buka..
friendster..
u tube!
hehheeh

salam jumaat untuk hanny.. :)

suamihanyisterizuki said...

puteri,huhuhu friendster rsnye blockpon org tak kesah kan...

ksk d, beshhhhnye tak block ape2 hohoho

kella, untung nye kamooo lunch hour bleh gak bukak....kamiiii tak paper hohoho even BLOGSPOT...huhuuh

smangat lunch hour balek umh nk tgk blog hohoho

nik said...

owh..mahu bekerja di opis yang x blok aper2 application x? sila hantar resume..hehehe..

opis x block aper2 setakat nih, so ceo, cto n semua staff bleh layan fb secara terbuka, janji kije siap on time..hehehe