Ini Wilayah Hijau: Buffered Earning ke 2


18 June 2010

Buffered Earning ke 2






Alhamdulillah...
Dah 2hari kot hany tak hapdet and tak bukak belog hijau nih...ha hany balek kampong...pastu ini hari baru ler teringin online, and ada kesempatan...sowiiiiiiiiii bebanyak kengkawan, sebab tak singgah ke romah kengkawan...harap paham yer...


owhhh, hari ni bile bukak belog, bukak jugak nuff, tengok apakah keyword hari nih. pastuh sah sah la kan bukak kat bahagian earning tuh...hurmmmm tetibe ternampak ade BE....huhuhu Alhamdulillah...rejeki, ni BE kedua hany rasanya, hahaha slow bangat kan, xpo lah ade la jugak kan....



hohoho, sudi sudi ler visit romah hijau nih lagik yer....


Komen
8 Komen

8 comments:

fiq said...

nak buffered earning gak.. cmne ek nk dpt?

nARd eLainY said...

dia bg random..

rATu kEBaYA said...

fuh best ye..

suamihanyisterizuki said...

fiq, sowii tak tahu cmner dia pilih nk bg tuh, try la baca dari otai2 nye blog, macam Dahlia Journal, Ben ashaari ker...

mungkin gak kot random kan...

besh kan..huhuhu

Amir Izzat said...

wah!! tahniah2... hehe..

fazilzura said...

chayokkkkkkk2

suamihanyisterizuki said...

tq amir,zura...jengah2 gak eh hohohoho

kella said...

kita memang tak faham2 ttg BE ini! dusshhh!!