Ini Wilayah Hijau


12 August 2009

ummm,

semlm ngn hari nih, hany dpt mc 2hr...xla teruk sgt...pening kepala+sakit tekak+demam sikit...ni dh 2hari hany duk umah, memang rest betol betol la...uhhh besh sesgt...tapi kan lagi besh kalu dpt mc 2hr dr khamis jumaat...huhuhu bley balek jupe incik MZ yg disayangi...;)

now nih,
hany akan jadik mcm awang yg akan selalu balek ke SK tiap tiap weekend...awang balek sbb ade kelas, hany balek sbb nak teman suami tersayang...nak tunaikan tanggungjawab...wohooo....umah kitorg pon xsetel seme lagik...ada lagi brg x dikemas...so hany kena balek utk sama sama kemas ngn MZ...

weekend nih, 1st time hany akan masak utk suami tersayang...uhhhh nk masak apepon xtau lagik nih...last week da masak dah...tp mkn pagi jer...simple jer...huhuhu seb baek MZ suker....

kesian gak MZ duk sorg2...
tapi tatau la nk wat aper...nak jer mintak hany duk sane..balek ke hq...adeiiiihhh.xkesahla nk ckp aper pon, hany nih lemah ke lembik ker...sbb xley jauh ngn husband..boley tu boley...tp kekdg terasa la....

lagi 1, biler brjauhan mcm ni...buat hany rasa mcm hany nih belom kahwin jer...yerla pas kawin je terus duk jauh....duk brsama pon 1week jer...so terasa mcm still xkawin jer...hehhe tp hany berpijak pd bumi yg nyata...masih sedar yg diri ini isteri seseorang...dan sudah semestinye hany tahu batasan seorang isteri..hany masih sedar lagi akan hal itu...

hurmmm,
actually byk prbezaan hany rase after dh jadik isteri org nih...byk perkara kena jaga, byk batasan perlu diikoti...yg pasti beshhh....hehhee

k laa, nnti cntinue lagik....daaaa
Komen
0 Komen

No comments: