بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Friday, May 10, 2013

GILA, KEMARUK

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Sekarang duk gile tengok web ni http://kelleyryden.com. comey comey la baby. owh ni blog newborn photographer. so banyak gambar baby. semuanya lebih kurang umur 10hari dan kebawah.sah sah la semua gambar mata tertotop rapat jer kan. buatla macam mana pun dia tetap tidur jer.

Sebenarnya, semalam la teringin nak tengok baby. on lappy terus google muslim baby. lepas tu siap save gambar gambar baby tu simpan kt laptop. nanti sonang rasa nak tengok, bukak jer kan. memangla lagi besh tengok baby dr tengok gambar, tapi yer lah, tetiba datang gila kul12malam nak tengok gambar baby, sape nak layan terima ko sebagai tetamu kan. dan mungkin tak semua orang suke, asyik asyik ko datang, asyik asyik ko datang…

001

dapat twin seronok ler….

arb

ala tomeinyer….

Twins-Cute-Baby-Pictures-1-4

Winking smile

img_8034blog-1024x731

Serius, tak puas tenung gambar ni. nak cubit cubit gigit gigit je pipi tu.

Pic: semuanya google Winking smile

Okaylah, nak sambung ushar http://kelleyryden.com. sanggup tak keluar makan lagi ni hehehe….

8 comments:

Irfa said...

mmg suka tgk org yg dapat anak kembar
nak pulak kalau yg seiras tp cabaran anak kembar ni semuanya 'double'
:)

Mrs Velentine said...

tomei nya baby

Rosmiza Ali said...

Alolo, comeinyer.. Tinginnya nak berbaby.. Huhu~~

Cik Nur™ said...

pic yg last tu....
comei gilerr..!

:: Cik Viva :: said...

comelnye..

kinara kinatara said...

seriusly sangat comil..:)

ch@ said...

Org kata smngt ni kak. Meh bubuh gmbr my askar tu. Huhuuu, cam nak pengsan emak dorg ngejar.

Ain Dzaya said...

dah nak dekat la tue..asik tengok gambar baby je...hehe

Followers