بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Thursday, May 09, 2013

Hijau, masih di hati…

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Nop, ini bukan entri politik. tak mahu upkan entri berunsurkan politik. cukuplah news feed kat facebook penuh dengan politik. yerlah baru lagi PRU kan, so kehangatan masih dirasakan.

IMG_5492

Bee kaler hijau Winking smile

 

IMG_5494

Sepuloh hengget

Sebenarnya memang dah ada selipar dalam ofis. tapi selipar jepun biasa tu, yang lembut tapak dia. dek kerana itu selipar jepun biasa, maka biasa lah budak budak ofis ni guna, masa pergi makan ke, solat jumaat ke. owh ofis hany kena bukak selipar. selalu kalau hany tak ada kat opis, jadi mangsa la selipar tu. makanya,kenalah carik yang geli geli sikit. yang nampak keperempuanan sikit, jadi takkan ada yang bawak keluar dari ofis tu.

dah nak masuk umur baru, tapiiii hijau masih dihati Winking smile

7 comments:

Ida_Iara said...

cantik...sweet sgt! confirm takde yg nk saje2 rembat wat kuar jalan2..hehe.

Budak Kampung said...

jeleznyer hijau je
meh ke sini plak.tgk spe byk hijau hehehe

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/teka-teki-harga.html

Rosmiza Ali said...

Cute! ^__^

Cik Nur™ said...

comel. :)

ch@ said...

Alaaa mana nak dpt tu. Kirim boleh? Cute ah.

Ain Dzaya said...

nasib baik jauh dengan ain..kalau tak dah lama kene rembat tau!

Ain Dzaya said...

nasib baik jauh dengan ain..kalau tak dah lama kene rembat tau!

Followers