Ini Wilayah Hijau: Adra Aina Aniq


14 August 2015

Adra Aina Aniq

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Haaa dah ada anak ni, tajuk entry nama anak anak ajer kan. Dulu kemain nama sendiri je naik kan. Ni saja jer lah jumpa jumpa lepas raya. Plan pun tak lah plan sangat sebab kalau plan selalunya tak menjadi...

Jumpa di Ayer8 Putrajaya, haha jauh sikit lah...tapi senang semua orang nak cari kan. Kitorang makan di kedai Tomyam ape ntah yang mengadap tasik, so kena turun ke level bawah la.


Adra & Aina. Masa ni dayah mama si aniq x sampai lagi. So kitorang lepak dulu sambil pesan makanan. Kebulur dah masa ni. Ha adra dapat jumpa geng, tapi bukan nak main sangat. Biasalah adra ni penakut sikit orang nya. Tapi maybe si aina ni ala ala baya dia, so dia okay je,kalau orang dewasa mau meraung ni.

Si adra ni, itu je lah mainan dia,wet tissue, botol drypers tu. Aina pun dah terikut main wet tissue. Bila si aina bukak video upin ipin, ain akemain baik lagi ajak adra tengok sama. Tapi si adr ani bukan jenis tengok sangat, tapi kalau time muzik tu dia suka, lepas tu tak layan dah.

Nampak headband bunga bunga diorng ni, itu hadiah dari mama aniq. Haha cute je kan. Budak berdua ni, masa kitorang pakaikan, berusaha nak cabut. Lepas tu dah distract diorang dengan mainan...tahan jugak la pakai atas kepala ni. Ha adra barulah nampak gegurl sayang...


Ni gambar kitorang. Yang ambil gambar ni anak si dayah, abang Aqil. Pandai dah haaa, boleh harap jadi fotografer dah nyah anak ko. Si Aniq tuu haaa baju kotak2 kaler merah tu. Cubaan nak melarikan diri dari mama dia. Haha sampai terlindung muka mama.

Alhamdulillah...diberi masa serta peluang untuk berkumpul. Dulu kitaorang ber3 keje sama ofis. Hehe kaki gossip kakaka...idok la bergosip sangat kan. Sama department lagi. And dayah dan filah ni member uitm husband hany.

Nyah,tq utk headband tu. Harap next time ada peluang lagi lepak lepak ;)
Komen
2 Komen

2 comments:

ch@ said...

best je jumpa geng anak2 sebaya.
kitorang kalau nak jumpa geng kena jumpa kat rmh lebih aman dan selamat dan mudah hendak bersembang. kalau jumpa di kedai kena bawa extra bodyguard.

Nastyna said...

haloh haloh... syomel syomel belake.