بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Thursday, August 27, 2015

Kita Usaha, Kita Ikhtiar, InsyaALLAH...

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Ada ramai jugak yang mesej, nak order Qaseh Adinda, usaha untuk hamil. Ada jugak yang wassap, walaupun tak order, tapi lebih nak share cerita, stress akan hal mengandung ni. Alhamdulillah... hany boleh share or layan selagi hany free lah. Maklumlah dah ada anak ni kan, masa terhad sikit lah.

Tapiii,
Tak kurang jugak yang bertanya, kalau amalkan Qaseh Adinda ni kak, berapa botol kak boleh hamil. Allahuakbar, soalan mencabar ni. Honestly, benda benda macam ni akak sendiri tak boleh jamin dik. Kita usaha kita ikhtiar. ALLAH yang bagi rezeki. Akak dulu setahun jugak akak konsisten dengan adinda ni. Alhamdulillah rezeki ALLAH bagi...


Antara kebaikan Adinda



Alhamdulillah selepas 2botol, ada rezeki...

Sebab tu hany kata, hany tak boleh jawab soalan macam ni. Kita usaha kita ikhtiar, dengan kesungguhan usaha kita, mana tahu ALLAH cepatkan rezeki kita kan. Lagi pun makanan sunnah ni, memang dah kita maklum akan kebagusan nya, banyak manfaat kan...insyaALLAH...

Kalau ada yang nak tahu, hany sudi share, tak beli pun takper...hany sudi reply.
019-959 7323 wassap or telegram yer.

No comments:

Followers