بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Friday, January 01, 2016

GreenAard: Promo & Turun 7kg

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Banyaknya promo kan, hari dah up kan entry promo, eh ni ada lagi. Okay macam ni ceritanya, promo kali ni memang dari HQ, dan ianya super duper jimat okeh.


Okay, untuk promo ni, harga 1 botol adalah RM78, untuk sabah sarawak RM88. Kenapa super duper jimat? Sebab harga asal adalah RM90, dan sabah sarawak RM100, so jimat around rm12 kan. Tu lah dia super duper jimat. Dan promo ini sehingga 10 Januari 2016. Lama lagi kan...

Okay,
Kat sini hany upkan 1 testi yang customer hany bagi.



Haaa, ini wassap meseg, takde edit edit yer. Hany sebenarnya format hp dan hilang semua nombor. Jadi memang pasrah je lah, takboleh nak folow up. Sekali akak ni meseg bagi feedback. Suka sangat. Ha turun dalam 7kg dalam masa 3minggu. Tak habis 1botol lagi tu. Dan kemain suka akak ni dengar ada promo.

GreenAard ni, kebanyakan yang amek rasa lawas membuang dan kurang lapar. Sebabnya kandungan Garcinia Cambogia, atau kita panggil asam keping, ada yang panggil asam gelugur. Kalau korang google, dalam show Dr.Oz pun ada pasal garcinia cambogia ni. Memang dapat kurangkan berat badan sebab boleh buatkan kita kuranglapar.

Okay, ada yang cakap dah kurang lapar je ke effect dia? Okay macam ni, asam keping ni fungsi dia kurangkan lapar, tapi dalam GreenAard ni ada lagi bahan bahan lain, mcm greentea, halia,bawang putih, habbatussauda, mengkudu dan pegaga. Dan seuanya adalah RAW HERBS yer, bukan extract. So effect dia lebih power.

Okay,next entry hany cerita pasal kandungan dan fungsinya.

Ni no +6019 959 7323
Nak tahu lebih lanjut, nak order roger je ye

4 comments:

Yana Libra said...

bagus jugak ye..huhu..tp berat sy dah ideal dah..hehe

Nik Azidah said...

Best ni...selamat berniaga :)

Raihanah Ahmad said...

semoga dapat bantu lebih ramai orang

Haris Zuhaina said...

As Salam
Ada lg ka rega rm78 tu?

Followers