Ini Wilayah Hijau: Berselera tak?


02 October 2012

Berselera tak?

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Ha, agak agak korang berselera tak guna tandas ni?

578597_532621756752318_175931767_n

Tanda macam ni banyak sangat hany jumpa kat Beijing hari tuh. Public toilet. kalau dalam shopping mall tu proper la toilet dia kan. ahaha ada satu masa tuh, pergi la kedai halal kan, sekali toilet dia adalah macam ni. terkejar kejar la nih pergi toilet nak terkencing, sekali masuk ko….nampak je cenggini, terus tak rasa nak kencing. ahahahaha…

Sinki takde, tisu takda, dinding separate kan pun tak ada. ni nak suruh membuang secara berjemaah, sambil sembang sembang pasal kerja. Lepas tu buleh la berpegangan tangan sambil meneran. ahaha yerkkkkk.

**gambar ni dah upload kat fb…sumber google. ni kira bersih la ni, yang hany hadap hari tu…ahaha urut dada…**

Komen
21 Komen

21 comments:

~Cik Sweety~ said...

haha..klakar la..ade lak berak berjemaah..nyah pape la dorg ne kan..hehehe

CikMai said...

ehhhh malu den nak guna..jijik pun ade..

are_lin@yu said...

aduhai konsi 3 ka..kah kah kah..malu la..hihi

miss cloudy said...

hahhhh.. biar betul... xsanggupppp

Dayana Bahar said...

gelak lak bace entri ni.. hehe berjemaah.. diorang bukannya tau malu kan.. haha.. tablet hijau takde rasanya... merah biru putih siver hitam je ada

dya bunga said...

xsanggup dya..hahha

Chic Na said...

huihh.. sporting giler diorang ni. siap boleh berjemaah. haha.. tak lalu den.

Ain Dzaya said...

lebih sanggup buang dalam semak lah gini...hahaha

Cik Nur said...

Erkk...xmo la..maluuu...!
adeh..xdapat bygkan mcm mana diorg mbuang dalam keadaan gini...

Kella said...

memang tak dapat dibayangkan lansung la hanny!! uuuhhhhhhhh.. macam ni pun ada...

kinara kinatara said...

x sudi i u...hehehe:)

etuza said...

alahai..macamana lah tu. lelaki tak kisah ...tapi etuza tak pernah masuk bertiga...ada2 ja kan...

Zura@Iwan said...

adeiii...mmg x leh la nk mbuang cenggini....hu3

#penah g Shanghai dl...toilet mmg x de air...then pintu plak sparuh...aduyai....haha

Mrs Velentine said...

adei nak lah ku sanggup..menahan lah..

lelamaisara said...

hahahhaha..memang tak sanggup la hai..ade plak la toilet mcm ni...

Cinta Misteri said...

nampak kemas, tapiiiiiiiiiiiiiii............ owh no tak mungkin kalau ada 3 skali nak skali. mcm mana???

Hanis MY said...

Pengsan!

Si Matatajam said...

Ni kalau nak lepaskan hajat pun terbantut la jawabnya

SURIA AMANDA said...

ari tu pi..xde paip..tp x jumpa lak tandas jemaah mcm ni...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

iyerkkkk...fengsan mak tgk muahahaha :p

Deqla manjew said...

Eeeiii...geli...jijik..tolong la! ku x sanggup!! lebih rela tahan!!