بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Thursday, October 25, 2012

Selamat Hari Raya…

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, hany dan MZ dan selamat sampai ke kampung halaman, semalam jam 10 malam. hehe so far perjalanan ok, takde jem. tapi kami bertolak lewat, dan singgah agak lama di kemasik, tu yang lambat sampai.

Esok, dalam jam 10 atau 11 pagi, kami akan bertolak ke Kelantan, dan ahadnya akan balik ke Selangor. Isnin hany dah start kerja. Semalam bawak kete 110 jer. owhhh giler boring. memang la hany tak lari laju pun selalunya, tapi 110 kat highway lengang rasa macam sengal jer.ahaha jom download AES detecter jom…

Selamat Menyambut Hari

Raya AIDIL ADHA,

buat semua…

 

Berhati hati walau dimana anda berada…

17 comments:

fiqkbe said...

selamat hari raya korban kak hani ;)

Chic Na said...

selamat hari raya hany. :)

Cik Nur said...

Selamat hari raya aidiladha hany.. :)

NISA KHAIRI said...

Salam EIDULADHA al-mubarak.. Smoga ceria bersama suami dan keluarga tersayang..

etuza said...

selamat hari raya haji ya

Deq's Qienz said...

Alhamdulillah slmt smpy.slmt hr raya

Cinta Misteri said...

Salam Idul Adha...

Semoga tahun ini pengorbanan yg kita buat akan lebih bertambah dan mendapat keberkatan dari Nya

kinara kinatara said...

salam aidil adha juga:)














Cinta Misteri said...

singgah lagi, ingatkan ada lah rendang kerbau....

hehehe...(tengah update add kat fb, just nak confirm urlblog)

Si Matatajam said...

Salam Aidil Adha...

Mrs Velentine said...

salam aidiladha

dya bunga said...

salam aidiladha..:D

Karukord Jagau's said...

selamat hari raya :)

syalinda johari said...

aku baik kampung aritu jem, balik ke kl pun jem...kematuuu bontot dlm kereta

Nyue said...

selamat hari raya aidiladha juga...

Ain Dzaya said...

selamat hari raya aidil adha jugak!

N.Aima K said...

salam singgah sini ;)

Followers