بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Friday, October 09, 2015

Sebelum & Selepas

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Haaa kali ni nak letak gambar sebelum dan selepas guna Ellfie ni. Hmmm tak sure lah ada perubahan ke tak. Hahaha apalah ko ni, takkan tak perasan kannn.


Haaa,
Itulah dia sebelum dan selepas ellfie. Yang sebelum ellfie tu hany ada guna foundation dan bedak sikit lah. Yang selepas ellfie tu, hany hanya guna day cream ellfie jer.

Yang sebelum tu gambar masa raya aidilfitri, yang selepas gambar masa raya haji. 2bulan jugak lah kan beza nya.

Hmmm...so far hany suka ellfie, harga pun mamfu milik lah.



3 comments:

Yana Libra said...

macam ok sikitlah jeragat tu kan..

syalinda johari said...

kulit ko sebelum ni memang tak byk problem weii..
cuba aku tunjuk gambar aku sebelum..pengsann....hahahhaha

Rohani Hashim said...

@Yana
Ha so far kurang la jeragat tu.tp jeragat akak mmg xbanyak

@syalinda
Weh, hang guna apa selepas hihihi meh try ellfie meh ;)

Followers