Ini Wilayah Hijau: GREENAARD; AURAHERBS GARCINIA CAMBOGIA PLUS


27 October 2015

GREENAARD; AURAHERBS GARCINIA CAMBOGIA PLUS

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Garcinia Cambodia ni adalah buah asam gelugur. Buah asam gelugur ni digunakan sebagai bahan untuk diet. Dan ianya mampu menjadi penahan selera makan yang sangat berkesan. Kiranya kalau produk yang ada bahan garcinia cambogia ni, ha itu produk untuk diet diet lah.

GreenAard,
Brand keluaran anak tempatan. GreenAaard by Diana Ishak. Juga mengandungi garcinia cambogia. Tapiiii yang beza nya GreenAard ni adalah dari segi kandungan dan harga nya. InsyaALLAH harga GreenAard jauh lebih murah yer.

Hany dah jadi Dealer untuk produk GreenAard ni, so siapa yang berminat boleh dapatkan dari hany. Hany akan update dari semasa ke semasa mengenai GreenAard ni. Kat bawha ni adalah testi bergambar owner produk, Puan Diana Ishak.



Haa, nampak kan beza nya. Jangan risau GreenAard ADA KELULUSAN KKM. Sebab tu hany berani jadi dealer.

Korang jangan mintak gambar hany, baru je start ambil GreenAard ni. Nanti pasti hany tempek gambar before and after ye. Jangan risau. Tuan tanah kena jadi testi jugak kan. Takkan nak tayang orang lain je sebagai testi.


Ini pula adalah raw herbs yang ada dalam GreenAard. Boleh tengok fungsi setiap herba ni.

Boleh hubungi hany di 019 959 7323 untuk sebarang pertanyaan serta order.
Komen
0 Komen

No comments: