Ini Wilayah Hijau: Pore ni memang degil


27 November 2015

Pore ni memang degil

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Haaa bila sebut pasal pore, ada kaitan dengan ellfie. Haha maklum lah hany kan guna ellfie. Ellfie barulah boleh selfie... gituuu kan

So far, pore hany rasanya macam biasa je. Haha dah selalu sangat duk tilik tilik ni rasa macam takder perubahan. Tapiii yang pasti tak makin besar. Okay alhamdulillah. Rasanya pore memang susah kot nak di baik pulih. Ke camne? Ada suggestion tak korang?


Ni paling latest gambar. Ni mode auto kamera di hp ye. No 360 yer. Cerah cahaya je tu. Nampak kan pore tu. Masih jelas kelihatan. Tapiii, ni takde make up yer.hanya pakai day cream ellfie je. Yes hany tak pakai make up sangat,tak pandai pun. Lipstik dherbs terlajak laroa je. Tapi dah berjaya adra korek. Hancusss...

Komen
2 Komen

2 comments:

Yana Libra said...

tak tahulah ye camne nak kecikkan pore..

kena research ni..huhu

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Pore boleh dipulihkan la darling..
Org kata.. guna tomato... tepek kat muka.
Skin care kat pasaran pun boleh membantu..
especially klu kita guna 3 set lengkap..
cleanser, toner and moisturiser.