بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Tuesday, November 17, 2015

Tahu Rindu Bila Anak...

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Halluuu halluuu,
Haha kenapalah asyik malas nak update blog ni. Adohaiii...sekarang ni ada je masa kalau Adra tidur. Tapi, bila Adra tidur, eh tiba tiba rasa mengantuk jugak ;)

Haaa,
Sekarang ni family mertua ada kat sini,saja jalan jalan kan. Ha adra ni kalau dengan paksu dia, memang suka benau lah. Baru jumpa pun, rileks je kan. Tapi dengan pakcik pakcik dia yang lain, payah sikit lah.

Memang dia tak cari ummi dia langsung lah. Memang besh la sebab boleh buat kerja kerja lain kan. Itu ini sap sap soi setel semua.

Tapiiii,
Haha tiba tiba rasa rindu lak. Yer lah selalunya main2 kejap, then datang mengendeng dekat ummi, main main lepas tu datang panjat riba ummi. Hwaaa overrrr tau.




1 comment:

Yana Libra said...

bila dekat geram, bila jauh rindu..hehe..normal ye :p

Followers