بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Thursday, November 12, 2015

Update Ellfie Lagi...

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hoihhh...lama kau tak update blog. Jangannn rugi bayar domain kan. Hehehe... okay, kali ni nak update pasal Ellfie. Hmmm camne nak cakap eh. So far okay bagi hany. Tapi pore hany rasa macam takde perubahan.

Yang lain, perubahan hany perasan, yang muka macam cerah pinkish gitu. Ha kau... pinkish kau ;) walaupun bangun pagi cuci dengan air je muka tetap nampak bermaya la muka kan.


Haa ni hanya pakai day cream ellfie tu je. Hany memang takde compact powder ke, foundation ke, so memang day cream je lah hany tepek bila nak keluar.

Haha over pulak ko senyum kan. Sebenanrnya ni cubaan nak suruh adra senyum pada kamera.

Ni pulak guna kamera depan hp. Tak berapa tinggi megapixel nya. Pun hany pakai day cream sahaja. Lipstick pun dah hilang.

And yes, hany masih teruskan Ellfie ni. Dengan harapan dapatlah kecikkan pore sikit kannn. Hany memang tahu pore ni memang payah sikit nak elok. So sedor diri lah kannn. Janji jangan makin membesar sudah;)

Ellfie;
Cleanser, Toner, Day Cream, Night Cream
RM120 yer.

019 959 7323
Kalau nak cuba jugak. Jommm

3 comments:

Azi Azidah said...

mmg berkesan eh elfie ni. azi takut nak guna2 set ni. guna neutrogena produk jer. antara seqy ngan elfie mana yang bagus eh rasanya. dua2 bloggernyer produkkan... hihi

Yana Libra said...

jeragat boleh hilang ke? huhu

Rohani Hashim said...

@azi
Haha bg hany ellfie ok, hany dh guna so hany puas hati lah. Tp hany xpernah guna seqy so xleh nk compare.hany memang akn guna produk yg ada kelulusan kkm. Hany akn survey dulu sblm guna produk2 ni.

@Yana
Haaa jeragat mmg berkesan and cepat je dpt tgk kesan compare dgn pore.cuba lah mestipuas hati ;)

Followers