Ini Wilayah Hijau: wooo suami ku ker nih???


14 September 2009

wooo suami ku ker nih???

semlm, ahad...
macam biase la hany akan gerak ke jhr.slalu naek bus kul5 or 6, tp kali nih nk smpai awal sket...
kalu bley sebelom mlm laa...so hany naek bus kul3. kt kajang xde lak kul3...metal grey terus meluncur laju ke shah alam...ade lagik sejam...hany kol ty ade lg tak tiket kul3 ke skudai...

hany brsandar...smbil melayan lagu lagu hany...hahaha sj letak lagu2 hany suker...main masuk je dlm pendrive tanpa check...

skali intro laguk pon start, tetibe MZ kuatkn volume...smbil dia ckp...lame xdgr lagu lagu dangdut nih. hany terkejut smbil pndang dia...dia pon mcm enjoy the song. tp xstart lagik, just intro muzik... waktu tu lagu amelina n iwan "yang ku sayang"....

yang kau sangat ku cinta
yang kau paling ku sayang
hidup matiku aku serahkan
hanya untukmu sayang


bile lagu tuh start MZ pon start nyanyik...hany pon pndang la MZ smbil ucapkn "mekasey" (sbb lirik kt atas), hany assume itu je la dia tau...biase la intro biase seme org tahu...

skali,
mak aiihh full 1lagu tuh dia nyanyi...mak aiihhh mmg betol2 terkejut la, xsangka lak MZ tahu nyanyi lagu dangdut nih, igtkn dikir barat dia je yg dia tahu...hany mulanya nyanyi same2...tp hany diam je pastu, sbbnye bukan sng nk dgr MZ nyanyi...so hany enjoy la suara MZ nyanyi lagu "Yang ku sayang"...

sesekali hany sengeh...seyes xsangka dia tahu...hehe pastu bley lak hany layan kepala...cmne agaknye kalu hany ngn MZ jadik cm amelina ngn iwan dlm lagu memori daun pisang? mwahaha ko siap berangan lagik...mcm hindustan plak...hahaha


yang kau sangat ku cinta
yang kau paling ku sayang
hidup matiku aku serahkan
hanya untukmu sayang

cuma kamu.....
cuma kamu dihatiku
dunia ini sepi kurasa
tanpa dirimu ada disisiku

*
yang kucinta padamu
yang kusayang padamu
engkau dan aku telah menyatu
satu jiwa dalam cinta

**
andaikan matahari terbit dari barat
tak akan goyah cinta aku kepadamu
apa pun yang terjadi aku tak peduli
relaku mati demi dirimu kasih

aku tetap milikmu
tuhan restuilah cinta
kami berdua sampai nanti
ketaman syurga


hurmmm,
mungkin akan ada yg kata hany ni xcukup mengenali MZ lagik, smpaikn mcm ni nye hal pon hany bley surprise kan...mmg hany akui kitorg kenal setahun je n terus buat keputusan utk nikah...

tapi,
hany suke, sayang MZ...and detik detik mcm ni amat berharga buat hany...sbb nye slalu ade surprise dlm hubungan kami...ok, setgh org brpendapat lagi bagus kalau kite kenali n tahu semua psl psgan kita...tp xsalah kan kalu after kawin br tahu...at leaast kite xborink kan...

yang pasti...Alhamdulillah, hany bahagia serta gembira....smoge kebahagian ini milik kami selamanya...ameen...

*pas ni nk suruh MZ nyanyi "sungguh ku xmampu menahan rindu, ah ah.." ;)
Komen
0 Komen

No comments: