Ini Wilayah Hijau: Diari wanita hamil


17 February 2013

Diari wanita hamil

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Jeng…

jeng…

jeng…

jeng…

 

Hehe…aamiin, taklama lagi lah tu eh.Begini, tadi habiskan masa di JJ equine, masuk popular dan terpandang lah akan sebuah buku ini. cover pink. ok tertarik dengan tajuk nya,bukan sebab kaler cover tu ok.

IMG_5008 Cute kan cover dia, tang sidai stoking baju sluar tu sangat comey

Antara kandungan yang terdapat dalam diari ini.

IMG_5010

IMG_5011

Beberapa muka surat yang sempat di snap.

IMG_5009

IMG_5012 

IMG_5013

Dalamnya ada jugak ruangan kosong untuk ibu tulis apa perkembangan terkini baby dan diri sendiri.

Dan harga nya adalah:

IMG_5015 RM 26

Hehe suker lah weh. nanti di fikirkan, apa salahnya kalau beli sekarang kan. hehe ;)

Komen
6 Komen

6 comments:

Chic Na said...

comelnya diari tu. rasa nak beli jugak la. hihi..

Rohani Hashim said...

Kan chicna kan. Mari mari kita beli. So far tgk kat popular jj equine ni ada 2 je lagi.

Cik Nur said...

comeii..mmg terasa mcm nak beli jugak.. :)

Aine Ainun said...

buku ni mmg best, bagus n bermanfaat...

boleh je beli,
banyak ilmu boleh dapat,
in shaa allah ada rezeki nanti.. =)

Nyue said...

tomeyy la diari tuu..hehehehe

fiezaradzi said...

biasa tgk diari ni.. apa salahnya bli, byk info dan panduan dlm tu kan.. ilmu bila2 pun boleh dicari.. lagi cepat, lagi bagus.. ne tahu, de rahsia yg kita tak tahu.. hehee