Ini Wilayah Hijau: Apa Yang Ada di Lazada? Jadi Perbualan sangat Lazada ni


09 December 2015

Apa Yang Ada di Lazada? Jadi Perbualan sangat Lazada ni

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



Korang tahu LAZADA? Haha majoriti blogger mesti tahu lah Lazada ni kan. Haruslah kan, tempat online shopping kebaboom...semua benda ada.

2hari lepas pun baru shopping, usb kabel type C. Usb type C ni memang susah nak jumpa kat luar, sebab baru lagi. Tapiiii di Lazada sudah ada. Murah pun murah. Puas hati.

Okay, kalau ikutkan hati banyak benda nak shopping dari Lazada ni weh. Tapiii, nafsu jangan dituruti. Kena waspada. Maka setelah difikir fikir, dah senaraikan beberapa yang nak sangat. Ha apa dia tu? Jom tengok sini jom...

Ha, apa nak panggil mainan ni. Panjang sangat nama dia. Tapiii yang ni Adra suka sangat main. Kalau ke klinik yang ada mainan macam ni, memang besh sangat rasa. Dia akan leka main bead ni. Ni pasti akan dibeli ni. Colourful Wooden Mini Around Beads.

Wisecube Wooden Puzzle Jawi Arabic ni hany yang berkenan sangat. Petnah tengok sale di 1 ig ni. Tapi ntah tak beli lagi, mungkin berjidoh nak beli di Lazada. Lagipun harga macam lagi murah yang Lazada ni. Menarik sebab ada tempat pegang di setiap huruf tu.

Seterusnya...haaa ini pun dah lama idam idam kan. Sebabnya sedikit malas nak vakum lantai. Hahaha, dah ada baby ni kenalah sentiasa 0astikan tiada habuk kan. Tapi tu lah dia, sedikit pemalas. Maka, dengan adanya I-ROVA Robot Vacuum Cleaner ni, hehe senang la kerja. Lepas je robot ni biar dia buat kerja, dan jimat masa hany boleh buat kerja lain ;)

Seterusnya, hmmm ni impian besar ni. Memang nak, tapi rasa nya tak mampu dalam masa terdekat. Kena menabung dulu. Yesssss Iphone 6 S, 128GB. Hany memang suka iphone. Lepas iphone 4 dulu rosak, terus tukar ke android. Tapi hany memang suka sangat ios ni. Besh. Tapi harga pun besh kan. Maka sebab itulah, kena menabung dulu ;)

Owh ya, korang semua...JANGAN LUPA, Online Revolution Sale Lazada akan bermula esok 10.dec sehingga 12dec, Hanya 2hari yer. Pastinya tawaran LEBIH MENARIK selama 2hari ni. Standby guys! Jom shoppingggggg!!!


Haaa, kalau korang berminat nak join jugak, jom intai syarat syarat dia  Sayaiday...

Komen
3 Komen

3 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sejak MM pindah sini dah tak shopping on9 lagi... huhu..

Azi Azidah said...

xpernah soping kat lazada. just tgk2 je macam xde kekuatan nak beli kat sini. nape ntah. tapi tgk wooden tu macam terbekenan jugak. hihi

Nona Qiyah said...

Ha ah lah, mesti kena menabung duluu, kannn :)

goodluck ok !

http://nonasani.blogspot.my/2015/12/rugi-tak-grab-30-000-free-free-jer.html