Ini Wilayah Hijau: Thor


21 December 2015

Thor

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Gigih tak hapdet di pagi buta. Hahaha tak thau lah keras mata pulak. Tak mengantuk lagi, paksa paksa,pejam pejam, masih takmau lena. Meh la hapdet blog. Adra pun lena jer tido tu.


Ha cute tak thor ni. Ni husband la dapat. Company dia ada buat event, tukar tukar hadiah sempena krismas & new year nanti. Husband hany dapat si thor ni. Ha elok la bagi kat adra main. Kitorang memang tak der beli kalau patung patung ni. Setakat ni kalau beli pun bola, yang mcm tukul tu bila ketuk bunyi2, itik kuning tu letak dalam air. Untuk patung bear ke memang tak beli.

Sudahnya, adra main kejapje. Dia cepat boring. Gigih lah bagidia tudung botol la, botol la, sudu, penutup tupperware, jap lagi bagi senduk sudip periuk belanga lah, biar besar rajin kat dapur. Dah tu cepat sangat boring dengan satu satu mainan. Jenuh la cari mainan banyak banyak kan.


Lepas tu dapat si popcorn ni skali. Merasalah popcorn mahal kan. Gula gula tu husband nak bagi adra gigit gigit, hany tak bagi sebab maniss wooo. Tak mau ajar manis manis, nanti dia terbiasa. Setakat ni memang tak bagi lagi dia inum manis, air masak dengan susu je lah minuman dia.

Seronok kan, dah lama tak join tukar tukar hadiah ni. Rinduuuu...dulu masa kerja selalu buat masa besday, ada event apa apa mesti buat tukar tukar hadiah ni. Haha takpo lah...

Jagalah "hadiah" dari ALLAH tu, nak dapat lama tunggu kan. ;)
Komen
2 Komen

2 comments:

Yana Libra said...

bestnye dpt pop corn mhalll ..hehe

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Teringat akan kesabaran Hany menunggu
"hadiah" berharga dari Allah tu. Kawan MM yg aritu MM tulis kat belog tertunggu2 "hadiah" pun skg Allah dah kabulkan.. tgh mabuk2..sebulan. Alhamdulillah..