بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Tuesday, December 08, 2015

Saya Guna...

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Kalau perasan kan, hany sekarang ada up kan pasal Qaseh, GreenAard & Ellfie. Hehe sebabnya hany guna, dan so far puas hati... hany pun join as dealer, dan share sekali kat sini. Bak kata barang baek jangan simpan sorang sorang kannn ;)

1) QASEH GOLD

Okay, rangkaian Qaseh Gold ni ada qaseh adinda, qaseh kekanda, qaseh premier, qaseh junior & gojes by qaseh. Qaseh ni adalah formulasi makanan sunnah. Hany jadi RAKANIAGA untuk produk Qaseh Gold ni.







2) GREENAARD GC PLUS

GreenAard Garcinia Plus ni Hany Jadi DEALER. GreenAard ni kira supplement untuk mereka yang nak turunkan berat badan. GreenAard membantu dengan buatkan rasa kurang lapar, cepat kenyang serta bantu bakar lemak,tingkatkan metabolisma badan. Jom tengok kandungan GreenAard.

GreenAard LULUS KKM yer, boleh cek guna MAL13115017T.



3) ELLFIE BEAUTY

Ellfie ni produk untuk muka yer. Skincare lah. Hany join DROPSHIP je untuk Ellfie ni. Hany memang lama juga survey sebelum start guna ellfie ni. Hehe sebab muka hany kalau silap cleanser akan jadi macam terbakar, jadi hitam dengan menggelupas gitu. Ellfie ni LULUS KKM jugak yer.


Okay, itu jer untuk entri kali ni. Kalau nak tahu detail, boleh contact hany di
019-959 7323

No comments:

Followers