Ini Wilayah Hijau: MAAF…MAAF…MAAF…


06 May 2012

MAAF…MAAF…MAAF…

Assalamualaikum,

MAAF,MAAF,MAAF,MAAF sebab dah lama tak update. hahaha so funny, tak ada siapa heran ko tak hapdet, tapi mereka hairan sebab ko dah lama tak jengah blog mereka. tu yang mereka sedar kot;)

Agak busy, kalau dulu boleh jugak cilok cilok kejap tengok blog, sekarang..blog dah kena blok.hehehe, kalau rasa gila kental nak bukak blog jugak, ko tak payah pergi lunch la hany. sebab masa lunch la blog baru di bukak.ahaha tak ada nya hany rajin benau nak tunggu dan tka pergi lunch kan.

Bila balik rumah,serius tak ada masa jugak, ntah macam penat jer dan sedikit kemalasan laaa…ahaha alasan ;)

Hari ni, dengan sakit kepala, sakit belakang. ntah la macam macam la. takper sakit itu penghapus dosa;).

Komen
14 Komen

14 comments:

Cik Nur said...

hehehe..ade je yg tercari2..
mungkin tak perasan..hehehe..

jgn lupa sapu minyak sebelum tido.. :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Ada masa terluang, update ler. :)

Miss BaNu said...

hehehe tulaa lama x dgr cite ni.

lelamaisara said...

hee...tercari2 juga dimana kamu...:)

dyabunga said...

samalh kita..lama ta update blog..hihi

~Sweet Honesty~ said...

mmg tercari2 akak xhapdet..cuma tak perasan la tu kott..

9n0L4 said...

kite lame dah tercari² tapi empunye badan buat derk jeeeee. huhu.

fazilzura said...

padan le lama menyepi , blog dh kene blok ghupe nye

Yana Libra said...

kalau dah balik dr keje tu mmg satu kemalasan nak bukak blog ni..hehe~ :p

Cik Aini Lavender's said...

mesti ada yg mnggu pnya lah hany..menunggui nk komen je kejenya..hahaha

Diela Zaimi said...

yela hany...tertunggu entri hany hari2...sblm ni sehari ada 2,3 entri...skrg ni makin kurang...rindu tau...hehe

Kella said...

hanyy.. situasi kita berdua sangat sama!! ;)

Chic Na said...

bila geng lama tak update mmg la tercari2 & tertanya2. huhu.. :)

SURIA AMANDA said...

yea ar..meh la singgah blog along..lama x singgah..