Ini Wilayah Hijau: July 09, 2009


09 July 2009

July 09, 2009

hari nih saya tekun membuat kerja...macam banyak sgt kerja hari nih. owhhhh sgt bagus hari nih... pagi pagi lagi dah berbakul kerja yang menunggu...

  • dr semlm en.latiff kol, psl dia xley import hangar.xml ke project management archibus (uuhhh, dulu ajak buat okay jer...apa la lagik error nih)
  • pastu, nak kena buat task utk show equipment ngn drawing...default archibus bagi view furniture jer....uhh kena create baru lah nih...sepjg yg hany tgk hrnih 5file terlibat, axvw, xsl hurmmm, menciiiii!!!!
  • en.sharo suruh test on archive kan work request, before nih ade error....
hurmmm,
nampak mcm 3list je kan..tapi xagak2 bagai nak kena buat...yang pasti utk kerja 1st and 2nd da setel, beshh giler...tp yg ke3, dah dekat 1jam stgh...xsiap siap lagik...

tepat jam 5.3o, DBA utm utk IFAMMS's project nak buat maintenance on server IFAMMS, so xley buat keje...ahhaha apa lagik, balek awal la beb....hurmmm owkayyy laaa....

chop chop chop...nak tunjuk 1 brooch hany beli hari nih...hahaha siap pakai terush...aina ngan as pon beli...

hehehehe, ijau xder thats y amek itam putih....


ok daaaaa
Komen
0 Komen

No comments: