Ini Wilayah Hijau: kami...diantara mereka mereka mereka.....


17 July 2009

kami...diantara mereka mereka mereka.....

Semalam....
kami berlima menuju ke JJ Taman U, wlaupon menyedari

- terlalu ramai manusia di JJ di kala itu
- tiada parking yg berhampiran JJ apatah lagi di kawasan parking yg disediakan pihak JJ
- perlu bersesak sesak di antara manusia yg penuh
- akan mengalami kekejangan di kaki krn perlu beratur lama utk bayar....

tapi,
kami ber5 masih nekad utk ke sana...sedangkan sudah pertengahan bulan...huhuhu...

nak kluar simpang taman kitorg pon dah sesak, maka amek keputusan lalu jalan laen... and as expected, parking sah sah la full...then kami nmpak ada tmpat yg bley di muatkn JET aina nih..
maka aina memecut JET, zasss masuk parking...betol2 depan kedai HONDA yg dah tutup. siap letak tali n kayu xmoo bg parking...kedekut!!!

kitorg ternampak 1kertas kt situh tulis NO PACKING....hahaha lantak ko, kitorg xmoo packing ape2 pon, xder brg pon nak packing, kitorg nak PARKING. so kitorg layak parking kt situh. zasss kitorg teru berjalan menuju ke JJ...

masing2 ada tujuan, so kitorg decide utk berpecah...hany aza n fizah...mempunyai tujuan yg hampir sama, maka kami brjalan ber3...hany lak dah set nk beli tudung utk mak jer...hehehe set la sangat...so kitorg ke tmpt tudung...hahaha tu bukan under JJ so xde la less kan...




kitorg ber3 duk pilih tudung mmg xagak la lamanyer...hahahaha br tudung je tuh...pompuan....hany just belikan tudung utk mak jer...then menunggu si aza kechik memilih tudung and brooch...si fizah lak dah merayap ke guardian...hehehe....:)

ni dia hany & spupu dia
aza ckp hany slekeh xmcm fizah.
memang pon kakhany slekeh, tp itulah kakhany yg real, slekeh, srebet
xdan ehh nak kuor g mane2 je nak make up...hahaha ;)



ha, tu br sebahagian tempat tuh...and ni around 8.30++ laaa...kt bahagian baju, kt bahagian sluar memang xagak laa dia nyer 'jem'....huhuhu...dah setel seme tuh...tetiba hany teringin nk tgk baju and sluar utk ayah...utk mak ada belikan utk ayah xde lak...so kami bertiga meredah hutan manusia...menuju ke bahagian baju and seluar....

hany, mmg senang memilih barang apatah lagi dah tau size kan...hehehe as usual...kaler ijau laaa ;), pastu fizah and aza teruja, dorg pon nak beli utk org tersayang mereka...hikhikhik...setelahhh memilih, menilik and dapat apa yang kami inginkan...maka beransur lah kami....

kami ber4 menunggu as, maklomla dia byk mmborong, Q lagik...masing masing perot menyanyi xigt...tp sabor menunggu...


hany cube menyelit diantara mreka


kami yang cheria....


owh, ada lagi 1 gambar....yang ni mesti upload, hany suke gmbr nih...

sedang khusyuk amek gmbr lautan manusia.....


sedang elok jam11, kitorg smpai kedai makan...ape lagik, pas habiskan tenaga dan duit kt JJ, perot lak perlu la di jamu....aperpon masing masing berjaya mengawal nafsu and beli ape yg patot sahaja....

* 16.july=hari tidak berbelanja sedunia ;) berjaya ker!!!!


Komen
0 Komen

No comments: